Ελέγξτε τα δεδομένα σας: Πώς να απενεργοποιήσετε το backup iCloud

Από την ίδρυσή της, το iCloud έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης της Apple και δικαίως. Παρέχει στους χρήστες αξιόπιστη πρόσβαση και δυνατότητα αποθήκευσης, συγχρονισμού και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιεχομένου (και πολλά άλλα) σε πολλές συσκευές.

Είναι μια άνεση να γνωρίζετε ότι όλα τα δεδομένα σας υποστηρίζονται στο σύννεφο. Ωστόσο, υπάρχει και η ερώτηση 'Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το iCloud εάν δεν τον χρησιμοποιώ;' Αυτή η ερώτηση γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη.

Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών εξακολουθεί να προτιμά να χρησιμοποιεί τη λειτουργία iCloud, για πολλούς λόγους, ίσως είναι καιρός να κάνουμε μια αλλαγή. Θα σας δώσουμε τι, γιατί και πώς θα πρέπει να πάτε για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία iCloud στο iPhone σας.




προβολή διαφανειών με φωτογραφίες Google

Τι είναι το iCloud back-up;

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά και να δουλέψουμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Με απλά λόγια, η λειτουργία iCloud της Apple σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε και να αποθηκεύετε τα δεδομένα που χρειάζεστε σε πολλές συσκευές.




Με άλλα λόγια, το iCloud σας δίνει εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας, είτε χρησιμοποιείτε iPhone, iPad κ.λπ. Όσο είστε συνδεδεμένοι με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple, μπορείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενό σας iCloud σε οποιαδήποτε συσκευή.

Το ίδιο το iCloud έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εύχρηστο εργαλείο dandy για όσους επιθυμούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Προσφέρει επίσης σε κάθε χρήστη 5GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν και να συγχρονίζουν φωτογραφίες, ταινίες, μουσική και έγγραφα, καθώς και να ενημερώνουν τα ημερολόγια, να προσθέτουν επαφές και πολλά άλλα.

Εκτός από την αποθήκευση και συγχρονισμό, το iCloud είναι χρήσιμο και για άλλα πράγματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, την κοινή χρήση φωτογραφιών και την εύρεση του iPhone σας εάν χάσει ή κλαπεί. Αυτό είναι σωστό, αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Βρείτε το iPhone μου, οι κλέφτες δεν θα μπορούν να απενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνό σας χωρίς τον κωδικό σας iCloud.

Λόγοι για τους οποίους δεν θα χρειαστείτε το iCloud

Έτσι, αν το iCloud σας προσφέρει όλα αυτά τα δροσερά και χρήσιμα χαρακτηριστικά, γιατί θα θέλατε να το απενεργοποιήσετε;

Η απάντηση επανέρχεται πάντα στο πιο αξιόλογο εμπόρευμα του online κόσμου - ιδιωτικό απόρρητο. Όσο πιο χρήσιμο είναι το iCloud, μπορεί να έρθει η ώρα που απλά θέλετε να απενεργοποιηθεί για να διατηρήσετε ιδιωτικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.


πώς να καθαρίσετε τις διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν όσοι από εμάς δεν θέλουν να έχουν κάποιες φωτογραφίες και έγγραφα αυτόματα κοινόχρηστα για να δουν όλοι. Αυτό περιλαμβάνει και την Apple. Ή ίσως απλά θέλετε να θέσετε μια παύση στο iCloud για συγχρονισμό συγκεκριμένου περιεχομένου από μια συσκευή σε άλλη.




Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud

Η απενεργοποίηση του iCloud είναι αρκετά εύκολη και υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να επιλέξετε και να επιλέξετε ποιες εφαρμογές και δυνατότητες θέλετε να τερματίσετε ή να συνεχίσετε. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό για ειδικά στοιχεία, να αποσυνδεθείτε από το iCloud ή απλά να διαγράψετε το λογαριασμό από τη συσκευή σας.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε / αποσυνδεθείτε από το iCloud στο iPhone σας, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  • Ξεκινήστε πηγαίνοντας στο δικό σας Ρυθμίσεις app
  • Αγγίξτε το όνομα στο επάνω μέρος της οθόνης
  • Μεταβείτε στο κάτω μέρος και επιλέξτε το Αποσύνδεση επιλογή
  • Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας. Αγγίξτε το Σβήνω κουμπί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση λειτουργιών όπως 'Βρείτε το iPhone μου'.
  • Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ποια δεδομένα θέλετε να διατηρήσετε στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε ένα και επιλέξτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα / εφαρμογές που θέλετε να κρατήσετε μετακινώντας το ρυθμιστικό στο πράσινο (on).
  • Συνεχίστε πατώντας το Αποσύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε το Αποσύνδεση επιλογή μία φορά την τελευταία φορά. Τώρα αποσυνδεθείτε και το iCloud και τα χαρακτηριστικά του έχουν απενεργοποιηθεί.

Τώρα, πιθανώς να ρωτάτε: 'Τι γίνεται αν δεν θέλω να απενεργοποιήσω πλήρως το iCloud, αλλά μόνο μερικά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;' Καλή ερώτηση.


tech για εσάς

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:




  • Πηγαίνετε στο δικό σας Ρυθμίσεις
  • Επιλέξτε το όνομα
  • Αγγίξτε το iCloud
  • Εμφανίζεται μια οθόνη με όλες τις λειτουργίες του iCloud. Για να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες που δεν θέλετε, μπορείτε να μετακινήσετε τα ρυθμιστικά μέχρι να γίνουν λευκά. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
  • Τώρα, για ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως οι Φωτογραφίες, θα πρέπει να κάνετε ένα επιπλέον βήμα. Αγγίξτε το μενού για κάθε μια από αυτές θα επαναπροσανατολιστεί σε άλλη οθόνη με περισσότερες επιλογές. Μπορείτε να μετακινήσετε τα ρυθμιστικά στην θέση εκτός λειτουργίας από εκεί.

Αυτό είναι, το iCloud σας είναι εκτός για φύλαξη μέχρι να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

runwithmypower.com

Copyright © 2020 runwithmypower.com. Όλα Τα Δικαιώματα Διατηρούνται.