Πώς να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook χωρίς να το διαγράψετε

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, οι αναφορές δείχνουν ότι η χρήση του Facebook αρχίζει να επιβραδύνεται. Ίσως είναι τα ψεύτικα νέα. Ή τα ολοκληρωμένα βίντεο ιών. Ή τις διαφημίσεις. Οι χρήστες του Facebook είναι αισθητά συντονισμένοι.

Το Facebook είπε ότι κάνει κάτι για να διορθώσει το πρόβλημα. Θα τροποποιήσει τον αλγόριθμό του για να δώσει προτεραιότητα στις αναρτήσεις των φίλων σας, γνωρίζετε, τις θέσεις που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς. Η σύνδεση με φίλους είναι αυτό που έκανε το Facebook τόσο δημοφιλές ούτως ή άλλως.

Αρχίζετε να παρατηρείτε αλλαγές στη Newsfeed σας στο Facebook; Λοιπόν, αυτός είναι ο νέος αλγόριθμος στην εργασία. Και δεν τους κατηγορώ, το Facebook είναι στα πρόθυρα της 'κατάρρευσης περιβάλλοντος'. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μοιράζονται όλο και λιγότερες θέσεις.



Εάν περιορίζετε τη χρήση του Facebook, οι ειδοποιήσεις σας ενδέχεται να είναι στοίβαγμα! Μπορεί να υπάρχουν ακόμη και ετικέτες που είναι ενοχλητικές ή άσχημες. Οι φίλοι σας μπορεί ακόμη και να σκεφτούν ότι αγνοείτε τους με σκοπό!


στους αδύνατους τύπους αρέσουν οι χοντροί νεοσσοί

Αλλά αυτό το μικρό διάλειμμα από το Facebook μπορεί να σας κοστίσει τις φιλίες και τις συνδέσεις που έχετε φτιάξει στο δρόμο.



Εξαιρετική αποτύπωση

Τι μπορείτε να κάνετε; Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook απόλυτα (πάρα πολλές αναμνήσεις, ξέρω), τότε μπορείτε απλά να τον απενεργοποιήσετε προσωρινά. Ονομάζεται 'σούπερ-απόσπαση' και ήταν ένα τέχνασμα που χρησιμοποιήθηκε από τους πρώιμους χρήστες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής κάθε φορά που εγκατέλειψαν την περιοχή.



Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Facebook δεν θα το διαγράψει, απλά θα το αναστείλει. Θα διατηρήσετε όλα τα δεδομένα που συλλέξατε κατά τη διάρκεια των ετών και θα είναι ακόμα διαθέσιμα όταν ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας στο Facebook.

Εδώ είναι πώς κάνετε το 'σούπερ-αποτύπωμα' του Facebook:


καλύτερη συσκευή εγγραφής κλήσεων Android

  1. Μεταβείτε στις 'Ρυθμίσεις' του λογαριασμού σας στο Facebook (Στην επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στο ανάποδο τρίγωνο στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις ρυθμίσεις).
  2. Επιλέξτε 'Γενικά' στην αριστερή στήλη.
  3. Επιλέξτε 'Διαχείριση λογαριασμού'.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή 'Απενεργοποίηση' ή 'Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας'.

Λάβετε υπόψη ότι, μόλις απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, ο λογαριασμός σας στο Facebook δεν θα είναι πλέον ορατός. Οι φίλοι σας δεν μπορούν να σας αναζητήσουν, να σας επισημάνουν ή να σας στείλουν μήνυμα. Οι φίλοι σας μπορεί να πιστεύουν ότι έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας.




πώς να παρακολουθείτε τα παιδιά

Μην ανησυχείτε. Μόλις ολοκληρωθεί το διάλειμμα στο Facebook, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή απλώς συνδεθείτε ξανά. Θα χρειαστείτε πρόσβαση στο email ή τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε, έτσι ώστε πάντα να τα χρησιμοποιείτε όταν απενεργοποιείτε. Εάν δεν μπορείτε να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε πάντα να ζητήσετε νέο.



Έχετε μια ερώτηση σχετικά με το Facebook; Ο Kim έχει την απάντησή σας! Κάντε κλικ εδώ για να στείλετε μια ερώτηση, μπορεί να την χρησιμοποιήσει και να την απαντήσει στο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα. Το Kim Komando Show μεταδίδεται σε περισσότερους από 450 σταθμούς.Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε την ώρα της επίδειξης στην περιοχή σας.

Σε άλλες ειδήσεις, έτσι χρησιμοποιεί το cybercrooks το προφίλ σας στο LinkedIn για να κλέψει τις πληροφορίες σας

Το LinkedIn είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Τα άτομα που αναζητούν εργασία και οι εταιρείες το χρησιμοποιούν για την κατασκευή ενός τεράστιου δικτύου συνδέσεων. Στα χέρια ενός έξυπνου κυβερνο-εγκληματία, μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για εσάς από ό, τι νομίζετε.

runwithmypower.com

Copyright © 2021 runwithmypower.com. Όλα Τα Δικαιώματα Διατηρούνται.